Online training digicoach 9 en 16 februari 2022

Online training digicoach 9 en 16 februari 2022

Tijdens deze gevarieerde en energieke tweedaagse word je online voorbereid op een van de beroepen van de toekomst (en van nu!) de digicoach!

Wil jij collega’s helpen digitaal vaardiger te worden? Medewerkers ondersteunen die kampen met stress, schaamte, taboe en veel onnodige tijd kwijt zijn die ze liever aan cliënten besteden?
Meld je dan aan voor deze open training! Lees de folder voor meer informatie.

De training is voor zorgprofessionals die de taak hebben (of krijgen) om hun collega’s te ondersteunen in het vergroten van hun digitale vaardigheden. Geduldige, coachende en digitaal handige medewerkers die op zoek zijn naar tips en tools om hun taak goed uit te voeren en daarvoor hun kennis en coachende vaardigheden willen vergroten.

In deze 2-daagse training leer je hoe je als coach je collega’s methodisch kunt ondersteunen in het verbeteren van hun digitale vaardigheden. Je gaat aan de slag met onderwerpen als het verhelderen van de leervraag, het coachen vanuit positiviteit, didactiek, laaggeletterheid, apps en instellingen, zorgtechnologie en maakt een leerplan. Je oefent met casuïstiek in allerlei didactische werkvormen en maakt kennis met leermiddelen die je bij je taak kunnen ondersteunen.

Wil je gebruik maken van de accreditatie? Vermeld dan je accreditatienummer bij je aanmelding.

Training Digicoaches

Let op: vanaf 1 januari 2022 wordt de prijs van de training digicoach €450. Boek je voor 1 januari 2022 dan profiteer je nog van het bedrag van €399.

Plaats: Online

Datum: 09-02-2022 en 16-02-2022

Tijd: Beide dagen lestijden om 09.30 uur - 12.00 uur en 13.30 -16.00 uur.

Trainer: Daniëlle Hoeksema

Kosten: €399 (vanaf 1 januari 2022 €450)

Aanmelden

Één persoon
Meerdere personen
Zorgprofessional in loondienst, ZZP-er of bedrijf
Privépersoon


Zorgprofessionals in loondienst of bedrijf
PrivépersonenExtra informatie

Ik wil graag extra informatie ontvangen over Online training digicoach 9 en 16 februari 2022

Ga naar de bovenkant