Online vragenuurtje Escaperoom

0Opgeleide digicoaches

Online vragenuurtje Escaperoom

Op dinsdag 20 september vindt er een online vragenuurtje plaats van 16:00 – 17:00 uur over de escaperoom, georganiseerd door Riekie. Stel al je vragen tijdens deze sessie!

Digihelden
Dé escaperoom over digitale vaardigheden in de zorg.

Nieuw! Een escaperoom om je digitale vaardigheden te verbeteren en het thema onder de aandacht te brengen bij teams in de zorg.

Op een leuke manier bewustwording en urgentie creëren voor het thema digitale vaardigheden in jouw zorgorganisatie? Dat kan met nieuwe escaperoom van @Buro StrakZ en Buro Wijzer! In teams van ongeveer 8 deelnemers gaan zorgmedewerkers 3 kwartier tot een uur aan de slag onder begeleiding van een spelleider. (Dat kun jij zelf zijn of een trainer van Buro StrakZ.)

De opdracht? Ontsnap uit de verschillende ruimtes van jouw zorginstelling waarin je jezelf per ongeluk hebt opgesloten zodat je op tijd bij meneer Welgelegen bent die steeds meer in paniek raakt. Zet daarvoor met jouw team al je digitale vaardigheden in.

Wie ontsnapt er in de snelste tijd uit de kelder om meneer Welgelegen te redden? De teams gebruiken de fysieke materialen uit het pakket (zoals de plattegrond, de spelkaarten en de voorwerpen) om digitale codes te ontsluiten en zo te ontsnappen uit een benarde situatie. Deze codes worden op een geheime pagina ingevoerd. Meneer Welgelegen schreeuwt om aandacht en heeft jou nodig! Iedereen kan meedoen, samenwerken is belangrijk. Aan het einde gaan de deelnemers met behulp van stellingen in gesprek over het thema digitale vaardigheden.

Er zit in het escaperoompakket een basisspel en een versie voor gevorderden. De spelleider kiest welke vragen er ingezet worden en wordt daarbij ondersteund door de duidelijke handleiding. Hij/zij krijgt ook een code voor het online deel waar opjutters te downloaden zijn die het extra spannend maken. Kosten € 79,95 per brievenbuspakket inclusief BTW en verzendkosten. Daarmee kun je de escaperoom 6 x spelen, 3 x het basisspel en 3 x het spel voor gevorderden. Je kunt het pakket waar je zelf mee aan de slag gaat bestellen op www.burostrakz.nl/winkel.

Download hier de folder van de escaperoom.

Plaats: Online

Datum: 20-09-2022

Tijd: 16:00 - 17:00

Trainer: Riekie Weijman

Kosten: €Gratis

Aanmelden

Één persoon
Meerdere personen
Zorgprofessional in loondienst, ZZP-er of bedrijf
Privépersoon


Zorgprofessionals in loondienst of bedrijf
PrivépersonenExtra informatie

Ik wil graag extra informatie ontvangen over Online vragenuurtje Escaperoom

Ga naar de bovenkant