Het opleidingsprogramma Digicoach van Buro StrakZ

Buro StrakZ is landelijk betrokken bij tientallen organisaties (in alle zorgsectoren) rondom het thema digitale vaardigheden en is expert op dit gebied.
Er is naar onze mening meer nodig dan alleen het inzetten van een digicoach en training en intervisie voor deze functionaris.
Er moet een goed plan onder liggen dat geëvalueerd en bijgesteld wordt en er moet sprake zijn van borging in alle organisatieprocessen.

Buro StrakZ kiest daarom voor een intensief en volledig opleidings-en adviestraject dat naast de training bestaat uit 5 (of 7) bijeenkomsten op maat:

  • De tweedaagse training is geaccrediteerd en kan zowel live als online worden aangeboden. Deze training is volledig gebaseerd op onderzoek en ervaringen uit de praktijk van de honderden organisaties waar we bij betrokken zijn geweest.
  • Er zijn daarnaast 3 intervisies in kleine groepen zodat je volop van elkaar kunt leren.
  • Daarbovenop kun je de eerste en de laatste sessie naar keuze invullen. Wil je een online adviesgesprek over een plan van aanpak met onze ervaren projectleiders? Dat kan. Wil je aan het eind sparren over wat er nog nodig is om medewerkers nog digivaardiger te maken en de rol van de coaches te borgen? Dat kan ook.
  • Liever 5 intervisies? Prima. We maken samen een programma op maat.
  • En als kersje op de taart (of appelmoes) kunnen alle coaches gratis deelnemen aan 2 exclusieve online webinars die nog meer verdieping bieden.
  • In totaal heb je dus 5 (of ) 7 gratis activiteiten vanuit de subsidie.

Weten wat je leert in de tweedaagse training digicoach?
https://www.burostrakz.nl/trainingen/digicoach-2-dagen/.


LET OP:

Je kunt op de website kiezen uit 2 trainingsbureaus: Q-academie en Buro StrakZ. Als je geen voorkeur hebt worden de vouchers verdeeld over de twee aanbieders. Tot gauw?

Voor aanvragers die in de eerste twee rondes geen voucher hebben verkregen, is er goed nieuws: er is nog een ronde. Die opent op 1 juni 2021!

Over Buro StrakZ

Buro StrakZ werkt op het snijvlak van zorg, educatie en innovatie. We richten ons op de toekomst van zorg en zijn gespecialiseerd in trainingen op het gebied van digitalisering, vaardigheden en zorgtechnologie.

Onze training Digicoach is in 2018 live gegaan en geaccrediteerd en er zijn landelijk al honderden coaches naar volle tevredenheid opgeleid. De inhoud van de training wordt doorlopend aangepast aan de laatste onderzoeken naar digivaardigheid en ontwikkelingen waar eigenaar Suzanne Verheijden veelal bij is betrokken. De gebruikte werkvormen zijn origineel en divers en worden op maat aangepast aan de zorgsector.
De trainers zijn zeer ervaren en beschikken naast kennis over de zorg en digitalisering over een grote dosis humor. Daardoor vliegt elke training, live of online met een lach op het gezicht voorbij.