Gratis online digitale slimmigheden uitwisselen

0Opgeleide digicoaches

Gratis online digitale slimmigheden uitwisselen

Kan dat ook zo?! Kom je ook?

Onder het genot van je eigen borrelplank ben je van harte welkom bij dit gratis evenement waarop we digitale tips met elkaar uitwisselen. Suzanne trapt af met tips die het leven (werk en privé) leuker en makkelijker maken en daarna wisselen we volop uit met elkaar! Iedereen is welkom. Dus sluit gezellig aan bij deze informele sessie in Zoom en ga digislimmer het leven in. Verzamel vast al je eigen tips zodat je volop kennis kunt delen. Maar alleen ‘halen’ is ook toegestaan (zeker als dat uitstekend beargumenteerd is 😁).

Deze bijeenkomsten vinden 4 x per jaar plaats, dus ben je verhinderd….No worries, houd de agenda van Buro StrakZ in de gaten op de website of meld je aan voor de nieuwsbrief waarin we de data delen.

Wil je andere leuke mensen uitnodigen? Tip ze dan en laat hen aanmelden op de website https://www.burostrakz.nl/trainingen-en-agenda/ of laat ze mailen naar info@burostrakz.nl.

Iedereen ontvangt een link van Buro StrakZ om deel te kunnen nemen.

Tot dan?

PS: In het aanmeldformulier hieronder zie je diverse kolommen (over facturatie) staan, hier mag je n.v.t. neerzetten omdat het is een gratis evenement is!

Plaats: Online

Datum: 17-09-2024

Tijd: 16:00-17:00

Trainer: Suzanne

Kosten: €Gratis

Aanmelden

Één persoon
Meerdere personen
Zorgprofessional in loondienst, ZZP-er of bedrijf
PrivépersoonZorgprofessionals in loondienst of bedrijf
Privépersonen
Extra informatie

Ik wil graag extra informatie ontvangen over Gratis online digitale slimmigheden uitwisselen

Ga naar de bovenkant