Escaperoom Digihelden

Wil je op een leuke manier bewustwording en urgentie creëren voor het thema digitale vaardigheden in jouw zorgorganisatie? Dat kan met deze aantrekkelijke, originele escaperoom! In teams van ongeveer 6 deelnemers gaan zorgmedewerkers een uur aan de slag onder begeleiding van een spelleider. In het pakket zitten alle materialen die je nodig hebt bij de game inclusief de handleiding voor de spelleider. Met 1 (brievenbus)pakket kun je het spel 6 x spelen, 3 x het basisspel en 3 x het spel voor gevorderden. De opdracht? Ontsnap uit de verschillende ruimtes van jouw zorginstelling waarin je jezelf per ongeluk hebt opgesloten, zodat je op tijd bij Meneer Welgelegen bent die steeds meer in paniek raakt. Zet daarvoor met jouw team al je digitale vaardigheden in. De prijs is 79,95 euro inclusief BTW en verzendkosten.

€ 79,95

Bestel hem hier

#eHeld
Een dagboek van een zorgprofessional van de toekomst

#eHeld is een fictief dagboek gebaseerd op 39 interviews met zorgprofessionals en experts, literatuuronderzoek en praktijkervaring van de auteur. In 365 dagen krijg je een kijkje in de uitdagende maar mooie zorg van de toekomst, met inhoudelijke thema’s als trends en toepassingen rondom e-health en zorgtechnologie, maar ook preventie, positieve gezondheid, digitale vaardigheden, omgevingspsychologie, regionaal multidisciplinair samenwerken, duurzaamheid en vitaliteit.
Sanneke vertelt vol humor en zelfspot over de uitdagingen van een jonge zorgprofessional in een snel veranderende wereld.

€ 30,00

Bestel hem hier

Zorgpin

De zorgpin is een symbolisch cadeau in de vorm van een mooie en kwalitatieve pin die speciaal voor dit doel ontworpen is.
Een sieraad dat je als zorgontvanger cadeau geeft aan je zorgverlener (man of vrouw) om hem of haar te bedanken voor goede zorg.

Je bestelt hem hier: 

€ 7,50

Bestel hem hier

Ik wil een pizza die met de brommer komt

Het succesvolle boek ‘Ik wil een pizza die met de brommer komt’ is door de auteur na uitverkoop gratis digitaal beschikbaar gemaakt.
Je downloadt hem hier gratis.

Gratis

Download hem hier