#eHeld
Een dagboek van een zorgprofessional van de toekomst

Zorg leveren aan meerdere doelgroepen met steeds meer technologie, dealen met een arbeidsmarkttekort, nieuwe competentieprofielen en gamification, een mantelzorgwet en medicatie geleverd door een bezorgdrone … allemaal dagelijkse beslommeringen van Sanneke, een zorgprofessional van de toekomst.

#eHeld is een fictief dagboek gebaseerd op 39 interviews met zorgprofessionals en experts, literatuuronderzoek en praktijkervaring van de auteur. In 365 dagen krijg je een kijkje in de uitdagende maar mooie zorg van de toekomst, met inhoudelijke thema’s als trends en toepassingen rondom e-health en zorgtechnologie, maar ook preventie, positieve gezondheid, digitale vaardigheden, omgevingspsychologie, regionaal multidisciplinair samenwerken, duurzaamheid en vitaliteit.
Sanneke vertelt vol humor en zelfspot over de uitdagingen van een jonge zorgprofessional in een snel veranderende wereld. Haar dagboekfragmenten worden afgewisseld met ‘theoretische spreads’ uit haar studieboeken.

Over de auteur

Suzanne Verheijden werkt sinds 1998 in de zorg. Als e-healthexpert, verandermanager en zelfstandig ondernemer houdt ze zich bezig met de zorg van de toekomst via lezingen, trainingen, advies en cabaret. Suzanne is op een missie om zorgprofessionals en managers klaar te stomen voor de (steeds meer digitale) zorg van de toekomst en schrijft regelmatig artikelen en blogs over haar werkzaamheden rondom dat thema. #eHeld is haar tweede boek speciaal voor zorgprofessionals.

Het boek is hier te bestellen: #eHeld | Suzanne Verheijden | 9789023258476 | Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum

Binnenkort beschikbaar

Informatie aanvragen

Zorgpin

De zorgpin is een symbolisch cadeau in de vorm van een mooie en kwalitatieve pin die speciaal voor dit doel ontworpen is.
Een sieraad dat je als zorgontvanger cadeau geeft aan je zorgverlener (man of vrouw) om hem of haar te bedanken voor goede zorg.

Je bestelt hem hier: 

€ 7,50

Bestel hem hier

Ik wil een pizza die met de brommer komt

Het succesvolle boek ‘Ik wil een pizza die met de brommer komt’ is door de auteur na uitverkoop gratis digitaal beschikbaar gemaakt.
Je downloadt hem hier gratis.

Gratis

Download hem hier