Buro StrakZ is de ontwikkelaar van de zorgpin. Suzanne Verheijden wil meer aandacht en waardering voor de zorgprofessional en bedacht de zorgpin.

Wat is de zorgpin?

De zorgpin is een symbolisch cadeau in de vorm van een mooie en kwalitatieve pin die speciaal voor dit doel ontworpen is. Een sieraad dat je als zorgontvanger cadeau geeft aan je zorgverlener (man of vrouw) om hem of haar te bedanken voor goede zorg. Met jouw persoonlijke tekst op een kaartje leg je uit waarom je dit cadeau geeft en waarom je je waardering uit wilt spreken.

Het cadeau wordt mooi verpakt en naar de ontvanger gestuurd. Die kan het openlijk en trots dragen op zijn werkkleding, of bevestigen aan een tas, jas, portemonnee, sjaal of ander materiaal. Of in de bijgeleverde standaard op de schouw, bureau of het nachtkastje zetten om er met trots naar te kijken.

Waarom?
Om goede zorg te realiseren en te blijven innoveren is de medewerker onmisbaar. Een medewerker die zich gewaardeerd voelt en zich sterk voelt. Iemand die zich onderscheid in kwaliteit, vriendelijkheid, creativiteit en zijn/haar vak met passie vervult. Iemand op wie je kunt bouwen omdat hij/zij goede zorg levert. Zonder de harde werkers in de zorg zouden we nergens zijn. Met deze actie en dit product wil ik alle zorgmedewerkers een hart onder de riem steken.

De zorg staat stevig onder druk.
Er is een groot arbeidsmarkttekort (en dat tekort wordt de komende jaren nog groter). Het aantal chronisch zieken neemt toe, veel zorgverleners hebben de pensioenleeftijd bereikt en de samenleving vergrijst. De werkdruk is gigantisch en de zorgmedewerker kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Werken in de zorg is het mooiste wat er is. Maar het is hard werken. Dubbele diensten, weinig bezetting, fysieke en emotionele belasting, veranderingen, doorloop in collega’s. Waardering is belangrijk als het mooiste vak ter wereld onder druk staat. Doe je mee? Download hier de folder.

Bestellen
Je kunt de zorgpin bestellen in onze shop en een deel van de opbrengsten gaan naar goede doelen die investeren in de zorg van de toekomst!


Facebook
: https://www.facebook.com/Waarderingindezorg
Instagram: https://www.instagram.com/zorgpin
Twitterhttps://twitter.com/zorgpin