Een tikje blauw en een kloddertje roze!

Hoe zorg je ervoor dat jouw project op het gebied van digitalisering, zorgtechnologie of digitale vaardigheden zich onderscheidt door creativiteit en humor? Hoe evalueer je tijdig om bij te kunnen stellen en een nóg beter resultaat te behalen? En hoe doe je dat zonder een vragenlijst met 50 vragen waar medewerkers van gaan zuchten? Wat doe je als je project na een paar maanden instort en de energie bij iedereen lijkt weg te lekken? Hoe betrek je medewerkers en cliënten om producten, diensten of projecten echt aan te laten sluiten bij de vraag? Hoe benut je ambassadeurs van de werkvloer en hoe faciliteer je hen om een steun en toeverlaat te zijn voor elk teamlid? Welke rol kan de leidinggevende Zorg vervullen? Hoe houd je in je implementaties rekening met de vier typen technologiegebruikers? Hoe motiveer je je medewerkers om technologie in te zetten in hun dagelijkse werk? Hoe borg je je project?
Dit is een greep uit de vragen waar dit boek een antwoord op geeft. Je vindt in dit boek concrete activiteiten en werkvormen, inspiratie over communicatieboodschappen en middelen, tips en verwijzingen naar extra informatie via QR-codes.
Lees meer in de folder.

Dit boek is onderdeel van de training Implementeren van Zorgtechnologie.

Wilt u het boek bestellen? Klik dan hier.

‘De Zorgmedewerker van de Toekomst’

Suzanne Verheijden heeft een boek geschreven over de zorgmedewerker van de Toekomst.

#eHeld
Dagboek van een zorgprofessional van de toekomst

Zorg leveren aan meerdere doelgroepen met steeds meer technologie, dealen met een arbeidsmarkttekort, nieuwe competentieprofielen en gamification, een mantelzorgwet en medicatie geleverd door een bezorgdrone … allemaal dagelijkse beslommeringen van Sanneke, een zorgprofessional van de toekomst.

#eHeld is een fictief dagboek gebaseerd op 39 interviews met zorgprofessionals, literatuuronderzoek en praktijkervaring van de auteur. In 365 dagen krijg je een kijkje in de uitdagende maar mooie zorg van de toekomst, met inhoudelijke thema’s als trends en toepassingen rondom e-health en zorgtechnologie, maar ook preventie, positieve gezondheid, digitale vaardigheden, omgevingspsychologie, regionaal multidisciplinair samenwerken, duurzaamheid en vitaliteit.
Sanneke vertelt vol humor en zelfspot over de uitdagingen van een jonge zorgprofessional in een snel veranderende wereld.

Wilt u het boek bestellen? Klik dan hier.

Ik wil een pizza die met de brommer komt

Suzanne Verheijden schreef een boek met 300 educatieve werkvormen. Allemaal gericht op een grotere zelfredzaamheid, een hogere eigenwaarde en meer regie voor mensen met een beperking. Gebaseerd op een coachende werkwijze die uitgaat van de mogelijkheden en talenten van mensen. Met dit praktische handboek kunt u direct samen aan de slag!

Het boek is geschreven voor ouders, woon- en werkbegeleiders, docenten, trainers, vrijwilligers en jobcoaches.

Kortom: voor iedereen die in contact is met mensen met een verstandelijke beperking. De ruim 225 bladzijdes met leuke anekdotes, originele werkvormen en praktische tips bieden volop inspiratie om met je cliënt/zoon/dochter/medewerker te gaan oefenen. Kosten € 30,63
(25 euro exclusief BTW en verzendkosten).

Download hier de folder.

Boek “Ik wil een pizza die met de brommer komt” downloaden

Het boek is vanaf 18 augustus 2020 niet meer fysiek te koop. U kunt het boek hier gratis downloaden!