Buro Strakz

Buro StrakZ wordt gerund door Suzanne Verheijden. Samen met een team van deskundige freelancers biedt zij verschillende diensten aan zorgorganisaties en zorgprofessionals met één doel: medewerkers klaar stomen voor de toekomst!

Suzanne heeft een passie voor innovatie, educatie, zorg en theater. Ze is opgeleid in educatie, management, psychologie van verandermanagement,  strategisch innovatiemanagement en volgde de trainersopleiding creatief denken. Haar hart ligt sinds 1998 in de zorg!

Ze heeft diverse rollen vervuld zoals improvisatieacteur, trainer, projectleider, manager, directeur, programmamanager en heeft in een zelf geschreven cabaretvoorstelling over de zorg van de toekomst gespeeld. Ze verzorgt als spreker regelmatig lezingen en masterclasses over o.a. de toekomst van zorg en de rol van zorgtechnologie en vaardigheden daarin en creatief denken.

Suzanne is auteur van diverse boeken en ontwikkelde de zorgpin, een escaperoom en een spiekpen met digitips. Te vinden in onze shop!

Als programmamanager was ze binnen ’s Heeren Loo landelijk verantwoordelijk voor innovatie. In die functie ontwikkelde zij de website www.digivaardigindezorg.nl met gratis leermiddelen om de digitale vaardigheden van medewerkers te vergroten en een groot meerjarenprogramma om het te borgen in de organisatie.
Daarnaast hielp ze als programmamanager bij Utrechtzorg gedurende 2 jaar 21 organisaties in de ouderenzorg om ditzelfde doel te bereiken en zet ze zich voor ECP en VWS in om met behulp van een landelijke financiering de website verder door te ontwikkelen naar alle zorgsoorten. Ze ontwikkelde samen met een ondernemer een game rondom zorgtechnologie. Ze schrijft met regelmaat voor ICT & Health.

Als inhoudelijk manager van de ‘academie voor Zelfstandigheid’ was ze verantwoordelijk voor de leerlijnen van studenten en trainers en als directeur zette ze diverse nieuwe vestigingen op om leerkansen voor mensen met een beperking te creëren. Suzanne vergroot vaardigheden van medewerkers op het gebied van creatief denken in workshops en is regelmatig op het podium te vinden als inhoudelijk dagvoorzitter.  Ze combineert al deze leuke dingen door de inzet van een flinke dosis basisenergie en aanstekelijk enthousiasme en door haar passie voor innovatie, theater en educatie blijmoedig te delen.

Nieuwsgierig met welke vaste mensen ze vaak samen werkt? Kijk op https://www.burostrakz.nl/team/

Suzanne deelt graag kennis over digitalisering en zorgtechnologie via KennissnackZ. Hieronder vind je de laatst gepubliceerde artikelen.

Digivaardige medewerkers en patiënten in het ziekenhuis!

Meer lezen

Innovator, laat je innerlijke pitbull niet verslappen!

Meer lezen

Tips en prompts gratis versie van ChatGPT

Meer lezen