Training digicoach op 10 en 17 november

0Opgeleide digicoaches

Training digicoach op 10 en 17 november

Tijdens deze gevarieerde en energieke tweedaagse word je voorbereid op een van de beroepen van de toekomst (en van nu!) de digicoach!

Wil jij collega’s helpen digitaal vaardiger te worden? Medewerkers ondersteunen die kampen met stress, schaamte, taboe en veel onnodige tijd kwijt zijn die ze liever aan cliënten besteden?
Meld je dan aan voor deze open training! Lees de folder voor meer informatie.

De training is voor zorgprofessionals die de taak hebben (of krijgen) om hun collega’s te ondersteunen in het vergroten van hun digitale vaardigheden. Geduldige, coachende en digitaal handige medewerkers die op zoek zijn naar tips en tools om hun taak goed uit te voeren en daarvoor hun kennis en coachende vaardigheden willen vergroten.

In deze 2-daagse training leer je hoe je als coach je collega’s methodisch kunt ondersteunen in het verbeteren van hun digitale vaardigheden. Je gaat aan de slag met onderwerpen als het verhelderen van de leervraag, het coachen vanuit positiviteit, didactiek, laaggeletterheid, apps en instellingen, zorgtechnologie en maakt een leerplan. Je oefent met casuïstiek in allerlei didactische werkvormen en maakt kennis met leermiddelen die je bij je taak kunnen ondersteunen.

Wil je gebruik maken van de accreditatie? Vermeld dan je accreditatienummer bij je aanmelding.

Folder Training Digicoach – live

Benieuwd naar een complete leerroute voor digicoaches? Download de leerroute hier!

 

Hieronder delen we vol trots een aantal ervaringen van deelnemers van de training Digicoach

“Veiligheid in de groep, een fijne sfeer waarin fouten gemaakt mogen worden en alles wat je zegt is goed. Daarnaast was er een goede afwisseling tussen theorie en activiteit. Maar ook veel aandacht voor: hoe nu verder; want daar loopt het vaak spaak bij de meeste trainingen.”

“Leuke training en laagdrempelig. Vond het ook goed te merken dat er aandacht werd besteed aan meerdere facetten van het programma, je leert een digistarter herkennen en helpen, maar ook hoe je aandacht vraagt aan een locatie / binnen een organisatie voor het onderwerp digitale vaardigheden.”

“Prettige cursus om online te volgen. Erg fijn dat er 1,5 uur pauze was bij de online training om echt even van het scherm weg te kunnen.”

Meer reviews lezen? Klik hier voor meer informatie en ontdek hoe de training scoort!

Plaats: Napkins Woerden: Trasmolenlaan 5, 3447 GZ Woerden

Datum: 10-11-2023 en 17-11-2023

Tijd: 9:30 - 17:00 uur

Trainer: Esther van den Barg

Kosten: €450

Aanmelden

Één persoon
Meerdere personen
Zorgprofessional in loondienst, ZZP-er of bedrijf
PrivépersoonZorgprofessionals in loondienst of bedrijf
Privépersonen
Extra informatie

Ik wil graag extra informatie ontvangen over Training digicoach op 10 en 17 november

Ga naar de bovenkant