‘De Zorgmedewerker van de Toekomst’

Suzanne Verheijden heeft een boek geschreven over de zorgmedewerker van de Toekomst.

#eHeld
Dagboek van een zorgprofessional van de toekomst

Zorg leveren aan meerdere doelgroepen met steeds meer technologie, dealen met een arbeidsmarkttekort, nieuwe competentieprofielen en gamification, een mantelzorgwet en medicatie geleverd door een bezorgdrone … allemaal dagelijkse beslommeringen van Sanneke, een zorgprofessional van de toekomst.

#eHeld is een fictief dagboek gebaseerd op 39 interviews met zorgprofessionals, literatuuronderzoek en praktijkervaring van de auteur. In 365 dagen krijg je een kijkje in de uitdagende maar mooie zorg van de toekomst, met inhoudelijke thema’s als trends en toepassingen rondom e-health en zorgtechnologie, maar ook preventie, positieve gezondheid, digitale vaardigheden, omgevingspsychologie, regionaal multidisciplinair samenwerken, duurzaamheid en vitaliteit.
Sanneke vertelt vol humor en zelfspot over de uitdagingen van een jonge zorgprofessional in een snel veranderende wereld.

Wilt u het boek bestellen? Klik dan hier.

Ik wil een pizza die met de brommer komt

Suzanne Verheijden schreef een boek met 300 educatieve werkvormen. Allemaal gericht op een grotere zelfredzaamheid, een hogere eigenwaarde en meer regie voor mensen met een beperking. Gebaseerd op een coachende werkwijze die uitgaat van de mogelijkheden en talenten van mensen. Met dit praktische handboek kunt u direct samen aan de slag!

Het boek is geschreven voor ouders, woon- en werkbegeleiders, docenten, trainers, vrijwilligers en jobcoaches.

Kortom: voor iedereen die in contact is met mensen met een verstandelijke beperking. De ruim 225 bladzijdes met leuke anekdotes, originele werkvormen en praktische tips bieden volop inspiratie om met je cliënt/zoon/dochter/medewerker te gaan oefenen. Kosten € 30,63
(25 euro exclusief BTW en verzendkosten).

Download hier de folder.

Boek “Ik wil een pizza die met de brommer komt” downloaden

Het boek is vanaf 18 augustus 2020 niet meer fysiek te koop. U kunt het boek hier gratis downloaden!