Wist je dat er meerdere producten zijn die het intakegesprek of wachtkamergesprek met patiënten samen kunnen vatten en zonder typen in het systeem zetten? We geven je twee voorbeelden uit de huisartsenzorg!

1 Juvoly QuickConsult

Deze technologie zet het gesprek met de patiënt live om naar tekst, en vat het voor je samen naar een SOEP verslag.

Live transcriptie van het gesprek met patient.

Het medisch Nederlandse spraakherkenning model is geoptimaliseerd voor de eerste lijn. Na het verslag vat de applicatie het gesprek samen voor de SOEP. De zorgverlener controleert en past waar nodig het verslag aan, en slaat het op in het huisarts informatie systeem.

Slimme suggesties van bronnen zoals NHG.nl, en het fk.nl

Slimme verwijzingen naar de juiste pagina’s van NHG.nl en FK.nl zodat je dat zelf niet meer hoeft te googlen tijdens het consult; Ook helpen we je snel de juiste thuisartspagina te kunnen vinden en versturen naar de patient.

Integratie met HIS.
Via copy paste intergratie met alle systemen. De eerste koppeling voor Bricks Huisarts is live. Andere HIS of EPD’s volgen

Meer info over Juvoly

 

2 Autoscriber

Autoscriber is een webapplicatie waarmee je gesprekken met je patiënt kunt opnemen. De AI-engine neemt de medische notities in realtime voor je op, terwijl jij je op de patiënt kunt richten. De technologie zet het gesprek om in een gestructureerde samenvatting met SNOMED-CT en ICD-10 codes.

Deze software helpt artsen en andere medici om hun administratieve tijd tot een minimum te beperken, en vermindert het aantal vervolg telefoongesprekken en bezoeken van patiënten.

Alvorens de opname te starten moet de patiënt zijn of haar uitdrukkelijke mondelinge toestemming geven. Zodra de toestemming is gegeven, start u de opname rechtstreeks vanuit de applicatie. De AI-engine transcribeert het gesprek en maakt automatisch een gestructureerde medische samenvatting die u vervolgens naar uw EPD kunt kopiëren.Autoscriber is een onafhankelijke organisatie die zijn wortels heeft in CAIRElab, een onderzoeksafdeling binnen het Leids Universitair Medisch Centrum.

Mere info over Autoscriber