‘Ruimte moet je niet alleen krijgen, maar ook zelf pakken!’
Voor het 5-jarig bestaan van mijn bedrijf ging ik in op de uitnodiging van Jethro Geelen om te gast te zijn in zijn podcast. We spraken over mijn jeugd, mijn werkverleden, mijn ambities en mijn ondernemerschap. Leuk om daar over na te denken en bijvoorbeeld samen te analyseren wat mijn studiebaantje als improvisatie-acteur betekent heeft voor de rest van mijn carri√®re en hoe ik er bij kwam om mijn bedrijf te starten. (Onwennig om het een uur lang over jezelf te hebben, maar dat doen met iemand die je goed kent en waardeert helpt ūüėĀ).

Suzanne Verheijden

Jethro: “In deze¬†31e hashtagpodcast spreek ik vol plezier met Suzanne Verheijden, eigenaar van Buro StrakZ. Suzanne begon haar carri√®re ooit als trainer voor moeilijk lerende jongeren. Ze ontwikkelde zich vervolgens tot teamcoach, projectleider, manager wonen en later tot directeur en programmamanager innovatie binnen de gehandicaptenzorg. Met haar creatieve geest, analytische blik en kennis van educatie heeft ze talrijke kansen gegrepen om het leven van kwetsbare doelgroepen te verrijken en medewerkers in hun werk te ondersteunen.

Op dit moment viert ze het vijfjarig bestaan van haar bedrijf, Buro StrakZ, het bureau waar je trainingen, workshops, theaterlezingen en educatieve boeken kunt vinden die je voorbereiden op de toekomst van de zorg.

Ik ga met haar in gesprek over haar jeugd, het ondernemerschap, de toekomst van de zorg en het belang van leiderschap in de zorg!”

Luister hem hierūüéôhttps://bit.ly/47ToLo2