Ken je dit boek al van Jeff Gasperz? Wij hebben het met plezier gelezen.

In een wereld vol verandering, complexiteit en onzekerheid, zoeken we allemaal naar houvast. ‘Zo kun je de toekomst aan’ nodigt ons uit om die stabiliteit in onszelf te vinden. Door het aanreiken van 16 essentiële competenties die ons toekomstbestendig maken, biedt dit boek een genuanceerd en effectief kader om sterker te staan in tijden van verandering en kansen te benutten.
Met 100 adviezen, gebaseerd op inzichten uit de wetenschap en ervaring uit de praktijk, is dit boek een uitnodiging om te leren en te groeien. Jeff Gaspersz biedt met dit boek een praktische en direct benutbare benadering die ons allen aanmoedigt om met zelfkennis, creativiteit en gerichte actie het beste uit onszelf te halen.

Prof.dr. Jeff Gaspersz is als emeritus hoogleraar verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker op conferenties en seminars. Jeff schreef een diversiteit aan boeken over innovatie en creativiteit. Zijn voorgaande boek is: ‘Zo ontdek je kansen voor innovatie’, praktische tips voor professionals, managers en ondernemers.

En het leuke is….hij schrijft in hele toegankelijke taal!