Digicoaches worstelen soms een beetje met de vraag: ‘hoe pak ik mijn nieuwe rol aan?’. De neiging bestaat om grote doelen te formuleren en teleurgesteld te zijn over de snelheid waarmee ze gerealiseerd zijn. Daar hebben we vanuit Buro StrakZ een hulpmiddel voor ontwikkeld. Met dit invulbare canvas kun je de boel voor jezelf op een rijtje zetten!
Print het canvas en vul het op papier in, of vul hem online in en sla hem op. Je kiest wat je wilt bereiken en bedenkt daar gericht activiteiten bij. Dat doe je voor de periode van bijvoorbeeld 3 maanden. Op die manier werk je planmatig en kun je ook afstrepen wat gelukt is!

Download de printbare versie hier! Canvas – printversie

of de versie die je digitaal in kunt vullen hier.
ūüí°Tip!
De digitale versie opent in de webbrowser, dan werken de invulvelden niet.
Je kunt het best het document downloaden op de PC. Dan naar je downloads map. In de downloads map vind je het document. Als je dat opent en dubbelklikt op ‚Äútyp iets‚ÄĚ kun je de tabel digitaal bewerken.

Extra tip: benut de gratis kennissnackz van onze website. Er staan digitips die je kunt delen in ‘Oh, kan dat ook zo!?’. Er staat een kletspot op en een spel over digitalisering gebaseerd op de succesformule 30 seconds. Er staan ook quizzen op.

Bedenk je: kleine stappen zijn ook stappen!

In de shop vind je ook onze escaperoom die je met teams kunt spelen om het thema onder de aandacht te brengen op een leuke manier .

Succes!!