April 2019

Digitale tips die je leven makkelijker maken!
Ik houd er van als ik iets ontdek dat me sneller laat werken op de computer. Ik doe ‘the dance of joy’ als ik een trucje ontdek dat me slimmer maakt. Ik glim van blijdschap als ik een tip krijg die me tijd bespaart. In een vorig artikel riep ik op om allemaal aan je digitale vaardigheden te werken.
Van schoonmaker tot bestuurder, met z’n allen aan de bak. Digitaal vaardiger word je niet vanzelf. We kunnen allemaal wel wat hulp gebruiken.

Hoe word je een digitale held?
Naast de website www.digivaardigindezorg.nl (waar tegenwoordig ook allerlei Officetrainingen op staan) zijn er miljoenen websites waar mensen handigheidjes delen. Ik verzamel een paar handigheidjes voor je die ik zelf ook gebruik. Zo kun jij een digitale held worden. Iemand worden tegen wie mensen vanaf morgen op kijken. Je kunt diegene zijn die onderstaande tips weer deelt met anderen en bescheiden de (terechte) bedankjes in ontvangst neemt.
Ik ben geen computernerd dus wil je gedetailleerde informatie? Gebruik Google! De tips zijn random en voor de een meer bruikbaar dan voor de ander. Doe er je voordeel mee. Of niet.

Download hier de tips in de rubriek: Oh kan dat ook zo