Suzanne Verheijden in eerste podcast van ActiZ.

https://www.actiz.nl/nieuws/podcastserie-digitaal-leiderschap

ActiZ start een podcastserie over digitaal leiderschap voor bestuurders. Digitalisering is de aanjager van een toekomstbestendige ouderenzorg. ActiZ wil haar leden faciliteren om de digitale transformatie te organiseren. Met deze podcastserie geven we ideeën en inspiratie om digitalisering binnen uw eigen organisatie verder te brengen. De pilot-aflevering is nu te beluisteren. In deze aflevering een gesprek met Suzanne Verheijden van de coalitie Digivaardig in de Zorg.

Vanaf eind september volgen de volgende afleveringen met daarin diverse thema’s en interessante gasten. Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten.

Aflevering 1: Digivaardigheden

In deze eerste aflevering zoomen we in op een belangrijke voorwaarde om digitalisering en gebruik van zorgtechnologie in de organisatie succesvol te kunnen realiseren: digivaardigheden. Suzanne Verheijden van de coalitie Digivaardig in de zorg vertelt waarom digivaardigheden noodzakelijk zijn voor goede zorg en welke problemen zij regelmatig tegenkomt op de werkvloer. Wat is de rol van een bestuurder bij het digivaardiger maken van zijn of haar medewerkers? En welke positieve rol spelen digitale blunders daarbij?

Bekijk:

Doe:

Lees: