Digicoach (2 dagen)

In deze 2-daagse training leer je hoe je als coach je collega’s methodisch kunt ondersteunen in het verbeteren van hun digitale vaardigheden. Je gaat aan de slag met onderwerpen als het verhelderen van de leervraag, het coachen vanuit positiviteit, didactiek, laaggeletterheid, apps en instellingen, zorgtechnologie en maakt een leerplan. Je oefent met casuïstiek in allerlei didactische werkvormen en maakt kennis met leermiddelen die je bij je taak kunnen ondersteunen.

Training Digicoaches

De training Digicoach is nu ook geaccrediteerd voor: Registers Technologie in de Gezondheidszorg (RTG) Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.
In verband met de grote vraag naar deze training heeft Buro StrakZ diverse trainers opgeleid die deze training landelijk kunnen verzorgen in een open training of een incompanytraining.
Omdat de eigenaar van Buro StrakZ landelijk betrokken is bij diverse ontwikkelingen rondom digitale vaardigheden heb je in deze training altijd de beschikking over de meest recente informatie en ervaringen binnen projecten.
De studiebelasting omvat alleen de trainingsdagen zelf en de opleiding richt zich op MBO/HBO niveau.

De pioniers!
De eerste groep die de training volgde behaalde (beladen met laptops, tablets en kabels) vol trots een certificaat.

Reacties deelnemers:
“Toptraining. Veel geleerd”
“Prettige sfeer, erg gelachen.”
“Heb nu heel veel energie en zin om aan de slag te gaan.”
“Leuk, uitdagend, spelenderwijs.”
“Bedankt voor de twee inspirerende dagen.  Een training waarin de facetten van digicoach zijn met behulp van afwisselende werkvormen aan bod kwamen.”
“Bedankt voor de 2 voortreffelijk geregelde dagen, de juiste bagage meegekregen door de training en het delen/ inwinnen van ervaringen/ informatie met mede-cursisten. Voorbereid op mijn rol als digicoach.”

Extra informatie

Ik wil graag extra informatie ontvangen over de training Digicoach (2 dagen)

Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor de training Digicoach (2 dagen)