Training Digicoach in de zorg (2 dagen)

0Opgeleide digicoaches

Training Digicoach in de zorg (2 dagen)

In deze 2-daagse training leer je hoe je als coach je collega’s methodisch kunt ondersteunen in het verbeteren van hun digitale vaardigheden. Je gaat aan de slag met onderwerpen als het verhelderen van de leervraag, het coachen vanuit positiviteit, didactiek, laaggeletterheid, apps en instellingen, zorgtechnologie en maakt een leerplan. Je oefent met casuïstiek in allerlei didactische werkvormen en maakt kennis met leermiddelen die je bij je taak kunnen ondersteunen.

Na de training krijg je toegang tot onze online digicoach-toolkit! In de toolkit vind je praktische tips die je vanaf week 1 t/m na 6 maanden toe kunt passen. Hoe geef je je rol vorm als digicoach en waar begin je mee? Ook vind je er allemaal nieuwe tools die je kunt gebruiken als digicoach, extra leesvoer, video’s, boekentips en nog veel meer! De toolkit is exclusief voor digicoaches die bij Buro StrakZ zijn opgeleid.

Folder Training Digicoach – live

Folder Training Digicoach – online

Enthousiasmeer collega’s met dit filmpje!

De training Digicoach is geschikt voor professionals uit alle zorgsoorten en is geaccrediteerd voor: Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.

We hebben ook een programma op maat voor digicoaches in de gemeente en het onderwijs.
In verband met de grote vraag naar deze training heeft Buro StrakZ diverse trainers opgeleid die deze training landelijk kunnen verzorgen in een open training of een incompany training.
Omdat de eigenaar van Buro StrakZ landelijk betrokken is bij diverse ontwikkelingen rondom digitale vaardigheden heb je in deze training altijd de beschikking over de meest recente informatie en ervaringen binnen projecten. Alle onderzoeksresultaten worden direct verwerkt in de training.

De studiebelasting omvat alleen de trainingsdagen zelf en de opleiding richt zich op MBO/HBO niveau.

Onze partner Digivaardig in de zorg heeft een brochure gemaakt met de meest gestelde vragen over de digicoach. Handig! Download hier het document!

De inhoud van de training sluit aan bij dit functieprofiel voor digicoaches.

Benieuwd naar een complete leerroute voor digicoaches? Download de leerroute hier!

Hieronder delen we vol trots een aantal ervaringen van deelnemers van de training Digicoach

“Veiligheid in de groep, een fijne sfeer waarin fouten gemaakt mogen worden en alles wat je zegt is goed. Daarnaast was er een goede afwisseling tussen theorie en activiteit. Maar ook veel aandacht voor: hoe nu verder; want daar loopt het vaak spaak bij de meeste trainingen.”

“Leuke training en laagdrempelig. Vond het ook goed te merken dat er aandacht werd besteed aan meerdere facetten van het programma, je leert een digistarter herkennen en helpen, maar ook hoe je aandacht vraagt aan een locatie / binnen een organisatie voor het onderwerp digitale vaardigheden.”

“Prettige cursus om online te volgen. Erg fijn dat er 1,5 uur pauze was bij de online training om echt even van het scherm weg te kunnen.”

Meer reviews lezen? Klik hier voor meer informatie en ontdek hoe de training scoort!

Extra informatie

Ik wil graag extra informatie ontvangen over de training Training Digicoach in de zorg (2 dagen)

Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor de training Training Digicoach in de zorg (2 dagen)Ga naar de bovenkant