Training Digicoach (2 dagen)

Training Digicoach (2 dagen)

In deze 2-daagse training leer je hoe je als coach je collega’s methodisch kunt ondersteunen in het verbeteren van hun digitale vaardigheden. Je gaat aan de slag met onderwerpen als het verhelderen van de leervraag, het coachen vanuit positiviteit, didactiek, laaggeletterheid, apps en instellingen, zorgtechnologie en maakt een leerplan. Je oefent met casuïstiek in allerlei didactische werkvormen en maakt kennis met leermiddelen die je bij je taak kunnen ondersteunen.

Folder en eindtermen  Training Digicoaches

De training Digicoach is geschikt voor professionals uit alle zorgsoorten en is geaccrediteerd voor: Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.
In verband met de grote vraag naar deze training heeft Buro StrakZ diverse trainers opgeleid die deze training landelijk kunnen verzorgen in een open training of een incompanytraining.
Omdat de eigenaar van Buro StrakZ landelijk betrokken is bij diverse ontwikkelingen rondom digitale vaardigheden heb je in deze training altijd de beschikking over de meest recente informatie en ervaringen binnen projecten. Alle onderzoeksresultaten worden direct verwerkt in de training.
De studiebelasting omvat alleen de trainingsdagen zelf en de opleiding richt zich op MBO/HBO niveau.

De inhoud van de training sluit aan bij dit functieprofiel voor digicoaches.

Nu ook online mogelijk!
Hoe bevalt het online trainen? “Dag 2 van de training digicoach was online. Vooraf dacht ik: is het online wel net zo interactief als klassikaal? En duurt een dag dan niet lang? Wij waren met 12 cursisten en interactief was het zeker! Doordat we ook digitaal in groepjes verdeeld werden, konden we toch in kleine groepjes oefenen. Misschien was dit nog wel effectiever en fijner dan klassikaal. En de tijd? Die vloog om! Kortom; het is een leuke training, divers maar ook wel intensief!”
Marcia van Vilsteren, Zorggroep De Vechtstreek.

Reacties deelnemers trainingen:
“Toptraining. Veel geleerd”
“Prettige sfeer, erg gelachen.”
“Heb nu heel veel energie en zin om aan de slag te gaan.”
“Leuk, uitdagend, spelenderwijs.”
“Bedankt voor de twee inspirerende dagen.  Een training waarin de facetten van digicoach zijn met behulp van afwisselende werkvormen aan bod kwamen.”
“Bedankt voor de 2 voortreffelijk geregelde dagen, de juiste bagage meegekregen door de training en het delen/ inwinnen van ervaringen/ informatie met mede-cursisten. Voorbereid op mijn rol als digicoach.”

Extra informatie

Ik wil graag extra informatie ontvangen over de training Training Digicoach (2 dagen)





Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor de training Training Digicoach (2 dagen)



Ga naar de bovenkant