Verdieping: De Digicoach (of key-user) voor de groep! (1 dag)

0Opgeleide digicoaches

Verdieping: De Digicoach (of key-user) voor de groep! (1 dag)

Deze training is voor digicoaches die de basistraining gevolgd hebben en hun trainersvaardigheden verder willen verdiepen of voor key-users die applicatietrainingen gaan geven.

In deze eendaagse training leer je hoe je kleine groepen begeleidt bij het ontwikkelen van hun digitale vaardigheden. Je kunt na afloop voor- en nadelen benoemen van coachen in groepsverband, en je weet wat belangrijk is bij het vormen van een aantal losse mensen tot een groep die tot leren komt.
Na afloop van deze training kun jij een basisopbouw van een training bedenken en uitvoeren. Je past diverse werkvormen toe om in groepsverband in te spelen op leervoorkeuren en leervragen.
Ook kijk je naar jouw eigen kwaliteiten als trainer/coach en kun jij benoemen welke uitdagingen jij als trainer/coach voor de groep hebt.

Folder Training De digicoach voor de groep!

De studiebelasting omvat alleen de trainingsdagen zelf en de opleiding richt zich op MBO+/HBO niveau.

Kosten € 250 per persoon.
In verband met onze CRKBO-registratie hoeft er geen BTW betaald te worden door de deelnemer.

Staat er nu geen open training in de agenda? Stuur een mailtje om op de wachtlijst te komen en we nemen contact met je op zodra er weer een training start!

 

Extra informatie

Ik wil graag extra informatie ontvangen over de training Verdieping: De Digicoach (of key-user) voor de groep! (1 dag)

Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor de training Verdieping: De Digicoach (of key-user) voor de groep! (1 dag)Ga naar de bovenkant