Inspiratiedagdeel ‘Leiding geven aan digitalisering’

0Opgeleide digicoaches

Inspiratiedagdeel ‘Leiding geven aan digitalisering’

Een interactieve sessie van 2,5 uur voor het MT in de zorg. Het doel? Leidinggevende inspireren rondom hun rol in digitalisering en eHealth.  Het programma start met een inspirerend kijkje in de trends op het gebied van digitalisering in de sector. Dan is er ruimte voor vragen en een korte pauze. Vervolgens gaan de deelnemers aan de slag met werkvormen rondom deze ontwikkelingen en wat dat vraagt aan digitaal leiderschap. Aan bod komen onderwerpen als het belang van een strategische visie en borging van digitalisering in het locatie-jaarplan. We zoomen in op de competenties van de Digitale leider. Hoe actief ben jij al op dit gebied? Hoe actief zou je willen zijn? Hoe houd je je eigen kennispeil op niveau? Hoe neem je medewerkers mee in digitalisering en vergroot je het adaptievermogen? Leren van elkaar en leren van de ervaringen van andere organisaties.

Deze sessie wordt energiek en met gebruik van humor begeleid door Suzanne Verheijden (Strategisch Innovatie-adviseur, eHealthexpert, spreker, trainer, auteur en eigenaar van Buro StrakZ).

Geschikt voor grote groepen maar ook voor een klein MT. Prijs op aanvraag. Mail naar info@burostrakz.nl.

De studiebelasting omvat alleen de trainingsdagen zelf en de opleiding richt zich op HBO niveau.

Folder Inspiratiedagdeel ‘Leiding geven aan digitalisering’

Reviews lezen? Klik hier voor meer informatie en ontdek hoe de training scoort!

Extra informatie

Ik wil graag extra informatie ontvangen over de training Inspiratiedagdeel ‘Leiding geven aan digitalisering’

Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor de training Inspiratiedagdeel ‘Leiding geven aan digitalisering’Ga naar de bovenkant