Training Leiding geven aan digitalisering (1 dag)

0Opgeleide digicoaches

Training Leiding geven aan digitalisering (1 dag)

Hoe geef je leiding aan de toenemende digitalisering in de zorg? Wat zijn de trends op het gebied van zorgtechnologie in jouw sector en wat vraagt dat aan inzet van jouw locaties? Welke kansen biedt technologie voor de uitdagingen waar we in de sector voor staan? Hoe neem je de medewerkers uit je teams hierin mee? Hoe bewaak je de privacy en de veiligheid of wiens taak is dat? Hoe integreer je zorgtechnologie en eHealth in bestaande processen? Welke vaardigheden hebben medewerkers en cliënten nodig? Welke kennis en vaardigheden vraagt het van jou? Op deze en meer vragen krijg je antwoord tijdens de training ‘Leiding geven aan digitalisering. Warme zorg ondersteunen met technologie op maat!‘. Je wisselt tijdens deze trainingsdag van 09.00-16.30 uur volop ervaringen uit met collega’s van andere organisaties. Zorg dat je een tablet of smartphone bij je hebt. Verder hoef je niets voor te bereiden.

Deze training wordt verzorgd door Suzanne Verheijden. Zorginnovator, eHealthexpert, trainer en spreker van Buro StrakZ. Zij heeft naast haar kennis over eHealth jarenlange ervaring als manager en directeur in de zorg.

Doelgroep
Managers, hoofden, teamleiders, coördinatoren die leiding geven aan de werkvloer in de VVT of VG-sector (overige sectoren in overleg).

Duur
De training duurt een dag van 09.00-16.30 uur.

Folder Training Leiding geven aan digitalisering

Extra informatie

Ik wil graag extra informatie ontvangen over de training Training Leiding geven aan digitalisering (1 dag)

Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor de training Training Leiding geven aan digitalisering (1 dag)Ga naar de bovenkant