Training Digimaatje of patientdigicoach

0Opgeleide digicoaches

Training Digimaatje of patientdigicoach

De training is gemaakt voor mensen die digitale starters willen ondersteunen om hun vaardigheden op digitaal gebied te vergroten. Deelnemers kunnen dit als taak in hun functie hebben om patiënten of cliënten te ondersteunen. Maar ook om familieleden of wijkbewoners op een positieve manier verder te helpen op digitaal gebied. Geduldige en digitaal handige mensen die op zoek zijn naar tips en tools om hun taak goed uit te voeren en daarvoor hun kennis en coachende vaardigheden willen vergroten.

In deze eendaagse training leer welke basis digitale vaardigheden handig zijn voor iedereen en wat het nut is van digitale vaardigheden in de maatschappij. Je wordt je bewust van de rol die taal,
cultuur, traditie, motivatie, bezit en omgeving hierbij kan hebben. Je kent de kenmerken van een digitale starter en weet welke gevoelens zij ervaren. Je kunt een leervraag verhelderen en samen formuleren. Je krijgt informatie over allerlei handige websites waar leermiddelen te vinden zijn en wat het regionale aanbod is waar mensen computerhulp kunnen krijgen. Je hebt kennis gemaakt met de verschillende leervoorkeuren van mensen en weet hoe je daar rekening mee kan houden. Na de training heb je inzicht in de invloed die laaggeletterdheid kan hebben op de digitale vaardigheden. En handig: je kunt een makkelijke handleiding/ instructie maken (evt. voor laaggeletterden, cliënten of familieleden). Je kent de basisprincipes van gelijkwaardige coaching en van positieve psychologie en kunt die in een veilig leerklimaat toepassen. En tot slot ben je je meer bewust van je eigen talenten en leerdoelen als digimaatje!

Folder Training Digimaatje

Kosten € 250 per persoon.
In verband met onze CRKBO-registratie hoeft er geen BTW betaald te worden door de deelnemer.
De studiebelasting omvat alleen de trainingsdagen zelf en er zijn geen vereisten qua opleidingsniveau.

Staat er nu geen open training in de agenda? Stuur een mailtje om op de wachtlijst te komen en we nemen contact met je op zodra er weer een training start!

 

Extra informatie

Ik wil graag extra informatie ontvangen over de training Training Digimaatje of patientdigicoach

Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor de training Training Digimaatje of patientdigicoachGa naar de bovenkant