Jij bent onze zorgprofessional van de toekomst!
Zorgprofessional
Flexibel contract van 12-36 uur (uren in onderling overleg)

Gefeliciteerd! Onze algoritmes hebben jou op basis van onze eisen geselecteerd als een zeer geschikte kandidaat. Na gesprekken met de cliënten en verwanten van de locatie hebben we vervolgens unaniem besloten je een voorstel te doen.

Waarom?
Jij beschikt over een afgeronde beroepsopleiding in de gezondheidszorg of welzijnszorg op minimaal niveau 3. En jij blijkt na online analyse van je profiel te beschikken over de ingrediënten die wij zoeken:

Je bent een leergierige professional die begrijpt dat verandering bij de zorg hoort en steeds probeert het goede uit alle nieuwe ontwikkelingen te halen om zorg op maat te bieden aan onze cliënten en daarbij zijn eigen grens goed bewaakt. Wat mooi om te zien dat je verzuim de laatste jaren explosief gedaald is en je in je vrije tijd fit blijft met sport. Je bent iemand die tot het naadje gaat en al zijn creativiteit in zet om flexibele en zingevende zorg te bieden en het informele netwerk daar optimaal bij te betrekken. Je online scores van cliënten en verwanten lagen ver boven het landelijke gemiddelde! Je bent iemand die verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen gezondheid en draagkracht. Je forumgebruik laat zien dat je sowieso een positieve benadering van gezondheid hebt ook in de mantelzorgtaken voor je vader.

Wij zoeken iemand die flexibel en creatief is en niet bang is om te reflecteren op de zorg die hij/ zij en zijn team biedt en we zien dat je collega’s je daar positief op gescoord hebben.

We vinden net als jij zelfstandigheid en persoonlijk leiderschap belangrijk, maar geloven dat samenwerking de grootste kracht is om tot mooie resultaten voor en met de cliënt te komen. Die competenties heb je zodanig in de praktijk laten zien dat we die alvast kunnen verwerken in je diploma niveau 4 waar je dan (naast je andere verworven competenties) nog maar 2 modules voor zou hoeven te volgen.

We vragen een enthousiaste en nieuwsgierige houding t.o.v. technologie en basiskennis over de werking ervan en de toepassingen voor onze cliënten. Mooi om te zien dat je enthousiast kritische reviews plaatst op de techwebsite van de overheid!

Je hebt goede digitale vaardigheden en een onderzoekende houding waarbij je altijd aandacht hebt voor de privacy en veiligheid van je cliënten en hun data. We zien dat jij online actief bent om je vakkennis op peil te houden. Je zoekt regelmatig op de zoektermen ‘manager+ zorg’. Heb je ambities op dat gebied? We denken graag met je mee. We geven de voorkeur aan iemand die gelooft in een leven lang leren en helpen je om daar stappen in te zetten. Wij denken na analyse van je profiel dat de functie van teamleider het beste bij je past en dat je uitdaging ligt op financieel management. Dus we hebben we een collega gevraagd daarin eventueel je werkplekcoach te zijn op voorwaarde dat er een klik is tussen jullie. Zoals gebruikelijk in onze sector mag je daar een deel van je werktijd aan besteden.
We zien in je reacties op Facebook dat je cliënten goed ondersteunt bij zowel de kansen als de risico’s die het internet biedt voor onze cliënten. Je kijkt altijd samen met de cliënt wat hij nog wel kan en waar zijn invloed zit op verbetering van de situatie. Je baas schreef in je LinkedIn-referentie dat je problemen oplost in plaats van ze uit de weg gaat dat je je steeds afvraagt hoe iets beter kan. Daarbij werk je samen met collega’s van verschillende disciplines? Zo iemand kunnen wij wel gebruiken.
Jij bent de professional waar wij samen met onze cliënten graag al onze energie in steken!

Wat bieden we?
Werknemers beoordelen ons online positief op de volgende zaken:

  • Een aantrekkelijk salaris dat flexibel aangepast kan worden n.a.v. je prestaties als zorgverlener en collega.
  • Zeggenschap over je eigen rooster zodat werk en privé in balans blijven en je je uren flexibel aan kunt passen op een manier die past bij je levensfase. We hebben diverse programma’s rondom vitaliteit lopen waar jij een keuze uit kunt maken om duurzaam inzetbaar te blijven voor ons en je familie.
  • We maken samen met jou een ontwikkelplan en ondersteunen je om de beste professional te blijven of te worden die je kunt en wilt zijn. Jij geeft daarbij aan hoe jij het beste leert en welke vaardigheden voor jou belangrijk zijn nu en in de toekomst.
  • Een smartphone van het werk waarmee je alle applicaties onder handbereik hebt. Je kunt dagelijks meekijken in de financiële situatie van de organisatie en lezen en meepraten over de uitdagingen waar we als organisatie voor staan. De mooie resultaten van jou en onze stichting delen we op ons sociale intranet. Met een speciale app kun je ook feedback geven aan collega’s en je manager.
  • We maken optimaal gebruik van jouw vakkennis en geven je ruimte om je kennis te delen met collega’s, net zoals zij tijd krijgen om jou te voeden met gewenste kennis. Dat doen we zowel fysiek als op ons intranet.
  • We garanderen een prettige werkomgeving waar ruimte is voor inspiratie, humor en samenwerking en evalueren in onze maandelijkse gesprekken of de sfeer nog steeds is wat jij er van verwacht. Toe aan een nieuwe uitdaging? We werken samen met diverse zorgorganisaties aan kennisuitwisseling, jobrotation en talent ontwikkelprogramma’s.

Ons aandachtspunt als organisatie

We scoren helaas wat lager op facilitaire zaken, met name op onze nieuwe koffiezetapparaten. Die apparaten bepalen a.d.h.v. de emotiescan en je persoonlijke vingerafdruk je koffiesterkte en kennen jouw voorkeur als medewerker. We hebben wat haperingen gehad door overbelasting van onze Wifi en hebben met de leverancier afgesproken dat dit over 12 dagen opgelost is. Daar heb jij geen last meer van als je bij ons in dienst bent.

Reageren
Wij willen jou. Klik op ja of nee om ons te laten weten dat de interesse wederzijds is, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op tijdens kantoortijden, live of virtueel.