1-daagse training Digicoach Huisartsenzorg op 14 februari

0Opgeleide digicoaches

1-daagse training Digicoach Huisartsenzorg op 14 februari

De training is voor medewerkers uit de huisartsenpraktijk die de taak hebben (of krijgen) om hun collega’s te ondersteunen in het vergroten van hun digitale vaardigheden. Geduldige, coachende en digitaal handige medewerkers die op zoek zijn naar tips en tools om hun taak goed uit te voeren en daarvoor hun kennis en coachende vaardigheden willen vergroten.

Jij weet na de training wat het nut en belang van digitale vaardigheden is in de zorg en voor jouw praktijk en weet hoe je collega’s daar in kunt coachen. Je weet wat de rol van digicoach inhoudt. Je kent de verschillende typen technologiegebruikers. Je weet waar je bestaande leermiddelen kunt vinden en oe je deze in kan zetten om collega’s verder te brengen. Je kent de leervoorkeuren en weet hoe je mensen kunt motiveren. Je kent de basisprincipes van coaching en hebt geoefend hoe je deze kunt inzetten bij het helpen van collega’s.

Na de training krijg je toegang tot onze online digicoach-toolkit! In de toolkit vind je praktische tips die je vanaf week 1 t/m na 6 maanden toe kunt passen. Hoe geef je je rol vorm als digicoach en waar begin je mee? Ook vind je er allemaal nieuwe tools die je kunt gebruiken als digicoach, extra leesvoer, video’s, boekentips en nog veel meer! De toolkit is exclusief voor digicoaches die bij Buro StrakZ zijn opgeleid.

Lees de folder voor meer informatie.

Interesse? Meld je dan hieronder aan voor deze training!

Plaats: St. Jansdal, Ziekenhuisweg 100, 8233 AA Lelystad

Datum: 14-02-2024

Tijd: 9:30 - 17:00 uur

Trainer: Riekie Weijman

Kosten: €275

Aanmelden

Één persoon
Meerdere personen
Zorgprofessional in loondienst, ZZP-er of bedrijf
PrivépersoonZorgprofessionals in loondienst of bedrijf
Privépersonen
Extra informatie

Ik wil graag extra informatie ontvangen over 1-daagse training Digicoach Huisartsenzorg op 14 februari

Ga naar de bovenkant