Cabaret2019-09-21T13:52:18+01:00

‘Het Ministerie van Latere Zorg’

Vanaf nu te boeken!

Inhoud
Op een luchtige manier wordt er een beeld geschept voor de zorgmedewerkers over de veranderingen in de (brede) zorg en wat dat voor hen betekent. Hoe gaan robots integreren in de zorg? Wat als iedereen met terugwerkende kracht in zijn zorgdossier mag kijken? Hoe ga je om met privacy, mantelzorg en de personeelstekorten? Welke rol gaat preventie spelen? Hoe kan technologie jou ondersteunen? Maar ook: wat als technologie je werk gaat overheersen? Wat blijft de kern van je vak?

De cabaretiers kijken op een kritisch positieve manier naar de gevolgen en willen medewerkers na laten denken en in gesprek laten gaan met elkaar. Ze hopen dat ze met kracht en vertrouwen de zorgtoekomst in gaan. En bovenal gunnen ze de zorgprofessionals in deze tijden vol werkdruk en uitdagingen een heerlijke avond uit om samen met collega’s lol te hebben en het batterijtje met een schaterlach op te laden! Educatief cabaret! En dat in 75 minuten. Er is ook een korte variant op maat mogelijk voor congressen en medewerkersdagen van 30 of 60 minuten. De volledige versie geeft natuurlijk het meest complete beeld van de zorg van de toekomst. Bij een kortere variant wordt er een selectie op maat gemaakt.


Door: 
Roel Imfeld en Suzanne Verheijden.
Regie: Willemijn Smeets.
Muziek: Roeland Ruijsch en Willemijn Smeets
Idee en productie: Buro StrakZ

Locatie
De voorstelling wordt in-company aangeboden op een locatie van de zorgorganisatie zelf of in een theater.

Kosten
Op aanvraag.
Na een spetterende try-out in Leusden op 2 september 2019 is de show is vanaf nu te boeken!
Wilt u op de hoogte blijven van een datum voor een open voorstelling en/of heeft u interesse om de voorstelling voor uw organisatie te boeken?

Dan laat hier uw naam en mailadres achter en we houden u via mail op de hoogte!

Reacties weten op de try-out van 2 september 2019?
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6574693255730995201/

 Klik hier voor boekingsinformatie

Fotografie: Foto de Verbeelding 2019
Film: Visiontainment 2019

Klik hier voor de LEVERINGSVOORWAARDEN BURO STRAKZ- theater