Hoe is het nu 3 jaar later met Marrie? Digitaal starter uit de zorg?
Herinner je je het eerste interview voor ICT&health en het filmpje nog? Marrie bekende: “Ik heb de digitale boot gewoon gemist”. Het artikel leverde ongelooflijk veel reacties op. Haar eerlijkheid, kwetsbaarheid en dapperheid raakte mensen. Het filmpje gebruikten we bij Buro StrakZ in de digicoachtraining en in lezingen en bij Digivaardig in de zorg in presentaties. Het beeld van een ploeterende, zwetende en zuchtende Marrie die wilde inloggen op de mail gaf mensen altijd enorm veel inzicht in de doelgroep. En er was veel bewondering voor haar enthousiasme en hoop op betere tijden.

Marrie van VVT-aanbieder QuaRijn ging de afgelopen 3 jaar dapper aan de slag met haar digitale vaardigheden samen met haar digicoach Dees Gerrits en haar man. En niet zonder resultaat. Zelfstandig mailen, de roosterapplicatie gebruiken, de nieuwsbrief lezen, zoeken op internet en intranet en tikkies sturen en betalen voor de lief-en leedpot: Marrie doet het voortaan zelf. Het was geen gemakkelijke weg. Ze is nog niet klaar, maar is blij met het resultaat. Gelukkig blijft QuaRijn investeren in digicoach-toppers Dees Gerrits en Vicky Haas.

Ik verheugde me op ons weerzien (ze heeft mijn motivatie voor dit thema destijds enorm vergroot!) en de weergave daarvan lees je in dit nieuwe interview. ❤️

ICT&health_nr4_2022_94-95 marrie

Suzanne Verheijden, 30 aug 2022